A Comfort-House Kft. bemutatása

A múlt:

 Cégünk elődje, a Komfort GMK 1984-ben alakult. Kezdetben alacsony létszámmal, kisebb volumenű munkákat, többnyire családi házak víz-, gáz-, fűtés szerelési munkáit végeztük. Az évek elteltével mind létszámban, mind műszaki ellátottságban folyamatosan fejlődött a vállalkozás. A fejlődés következtében lehetőség nyílt egyre nagyobb munkák elnyerésére, aminek segítségével a további bővülés lehetősége is megteremtődött. A megnövekedett megrendelői igények miatt elkezdődött a technológiai-, szellőzés- és klímaszerelési munkák kivitelezése is. A szerelésekhez szükséges terveket szintén cégünk készítette. Teljeskörűvé vált az épületgépészeti szerelések köre, cégünk képzett szakemberekkel bármely feladat megoldására rendelkezésre állt.

A gazdasági változások következtében 1998-ban a vállalkozás átalakult, és felvette a Comfort-House Kft. nevet.

A jelen:

 A Comfort-House Kft. alapítója és ügyvezetője Nagy Gyula épületgépész üzemmérnök. A cég telephelye Kecskemét, Mária krt. 3. sz. és Kecskemét, Szultán u. 32. sz. alatt található. Az előbbi címen egy jól felszerelt iroda (számítógépek, Internet kapcsolat), az utóbbin a szerszám és géppark, valamint raktár helyezkedik el. A szereléseket képzett szakmunkásokkal végezzük, a hagyományostól a legmodernebb szerelési technológiáknak megfelelő gépparkkal. A megfelelő műszaki előkészítéshez jól képzett épületgépész mérnökeink állnak rendelkezésre.

Az épületgépészeti terveket magas szintű számítógépes szoftverekkel készítjük. Megrendeléseink nagy részét hosszú idő óta meglévő, munkánkkal elégedett megrendelőktől kapjuk. A folyamatos szakmai fejlődést a különböző tanfolyamokon és kiállításokon való részvétellel biztosítjuk, az új technológiákat a szerelők rendszeresen elsajátítják és alkalmazzák. Munkánk minőségét jelzik kiemelkedő referenciáink,


A jövő:

 A jövőben szeretnénk a most elégedett megrendelőkkel fenntartani a jó kapcsolatot, valamint új megrendelőket szerezni. A további bővülés lehetőségeként minél nagyobb volumenű munkákban részt venni, a modern szerelési technológiákat széles körben alkalmazni. Az MSZ EN ISO 9001 : 2001 minőségirányítási rendszer bevezetésével bizonyítani szeretnénk a megrendelők felé cégünk magas színvonalon végzett tevékenységét.